Kuchnia i Technika​

Kuchnia i Technika jest kwartalnikiem poświęconym szeroko rozumianej problematyce projektowania i wyposażania kuchni. Piszemy o tym, jak zaplanować kuchnię, by była nie tylko estetyczna, ale przede wszystkim funkcjonalna. Wiele miejsca poświęcamy zagadnieniom ergonomii i organizacji wnętrza mebli, przybliżamy nowinki techniczne i materiałowe, prezentujemy ofertę rynku AGD i podpowiadamy, jak stosownie do własnych potrzeb wybrać urządzenia do kuchni i jak prawidłowo je zamontować. Jesteśmy kopalnią praktycznej wiedzy i źródłem inspiracji. Pokazujemy ciekawe wnętrza – w małych mieszkaniach, apartamentach i domach, kuchnie duże i małe, nowoczesne i rustykalne; prezentujemy przedmioty użytkowe i dekoracyjne.

Kwartalnik redagowany jest we współpracy ze specjalistami różnych dziedzin, które tworzą współczesną kuchnię. Nasz magazyn adresowany jest do indywidualnych inwestorów, projektantów wnętrz i szeroko rozumianej branży kuchennej.
Magazyn ukazuje się od 2000 roku. Jest doskonale znany i ceniony w wielu studiach kuchennych, a także wśród branżystów i czytelników zainteresowanych tym, by mieszkać nie tylko pięknie, ale przede wszystkim wygodnie.
Po nasz tytuł powinien sięgnąć każdy, kto zamierza urządzać kuchnię, zmodernizować już istniejącą, wymienić stary sprzęt lub poprawić estetykę i funkcjonalność wnętrza.

Prenumerata

Można zamówić numery archiwalne czasopisma z lat ubiegłych. W sprawie dostępności konkretnych wydań prosimy o kontakt mailowy pod adresem: redakcja@kuchniaitechnika.pl Zainteresowanych prosimy o informację, jakie numery Państwa interesują – sprawdzimy ich dostępność i zaproponujemy sposób wysyłki i płatności. Dla ułatwienia prosimy o podanie w mailu telefonu kontaktowego oraz preferowanych godzin kontaktu.

Dane do przelewu za prenumeratę:
Wydawnictwo MEDIUS
Zaułek Olsztyński 12
15-548 Białystok

Numer konta Santander Bank Polska:
34 1090 2587 0000 0001 4418 4251